Welkom bij VAN DEN BERG machines B.V.

Van den Berg machines B.V. is een toonaangevende dealer van tuin-, park- en golfbaanmachines, met vestigingen in Pijnacker en Goes.

Wij verkopen machines van topmerken in de provincies Zuid-Holland, West-Brabant en Zeeland.

Ons team van ervaren specialisten staat borg voor een goed advies en een uitstekende service.

Ons leveringsprogramma omvat een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte machines voor zowel de professionele als de particuliere gebruiker.

De openingstijden van beide vestigingen zijn:
Maandag t/m vrijdag8.00 t/m 17.30 uur
Zaterdag 9.00 t/m 12.30 uurVERKOOP
U bent van harte welkom in één van onze showrooms voor een deskundig advies.


Daarnaast zijn er 5 ervaren vertegenwoordigers onderweg actief die u bezoeken, adviseren en zonodig machines demonstreren.

  Het verkoopgebied bestaat uit 3 rayons en wordt bewerkt door;

Vacature
 
 
Zuid-Holland boven de A12

Richard Bruinen
06-30918975
richardbruinen@bergmachines.nl
Zuid-Holland onder de A12

Hans v/d Helm
06-53390343
hansvdhelm@bergmachines.nl
Golfbanen

Frank Tramper
06-22466095
goes@bergmachines.nl
Zeeland

Jaap v/d Berg
06-53390732
goes@bergmachines.nl
West-Brabant/Tholen

  ONDERDELEN
Onze medewerkers Piet de Haas (Pijnacker) en Sjaak Rijn (Goes) zorgen in hun geautomatiseerde magazijnen voor een ordelijke gang van zaken.


U vindt hier een grote verscheidenheid aan onderdelen variërend van een bougie tot complete motoren. Ook leveren wij alle soorten brandstoffen en smeermiddelen. Onze magazijnen, die ruim 30.000 artikelen omvatten zijn voorzien van een afhaalbalie maar verzenden ook naar zowel professionele als particuliere afnemers. Naast het leveren van onderdelen adviseert het magazijn u graag over persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidskleding en schoeisel, boomverzorgingsartikelen en klimmaterialen. Indien een artikel niet bij ons op voorraad is zijn wij, mede door de aanvoer 's nachts door onze belangrijkste leveranciers, in staat om zeer snelle levertijden te realiseren.

VERHUUR
Indien u een machine niet regelmatig gebruikt, kunt u deze ook bij ons huren. Te denken valt bijvoorbeeld aan een houtversnipperaar, grasmaaier, grondfrees, verticuteermachine of een trilplaat. Wij beschikken over een groot aantal machines voor zowel professioneel als particulier gebruik.
Vraag voor onze speciale prijslijst en condities naar:
Joop v/d Velden (Pijnacker) of Sjaak Rijn (Goes)

WERKPLAATS EN SERVICE
In onze goed geoutilleerde werkplaatsen staan onze uitstekend opgeleide monteurs borg voor een adequate service.

 
Pijnacker  Hans in 't Veen
015-3622600
  Goes  Hans Nouse        
0113-212820
Het jaarlijkse onderhoud of revisie van uw machine(s) voeren wij desgewenst voor u uit aan de hand van een vooraf gemaakte prijsopgave. Ook wijzigingen aan machines worden naar uw wens uitgevoerd. Van den Berg machines beschikt over slijpinrichtingen voor professionele maaikooien. Indien nodig kan onze dienstverlening uitgebreid worden op locatie. De service naar de klant wordt gecompleteerd door drie volledig uitgeruste mobiele werkplaatsen waarmee wij op locatie reparaties kunnen uitvoeren. Van den Berg machines beschikt over twee vrachtauto's met een hydraulische kraan, zodat transport altijd verzorgd kan worden.CURSUSSEN
In samenwerking met praktijkgerichte docenten en voorlichters die beschikken over ruime ervaring verzorgen wij de zogenaamde "in-company" cursussen.
De volgende cursussen worden bijvoorbeeld regelmatig georganiseerd:
- Gebruikerscursus maaimachines
- Onderhoudscursus maaimachines
- Cursus gebruik, veiligheid en onderhoud van kettingzagen, bosmaaiers en houtversnipperaars.

De locatie van de cursussen is afhankelijk van het aantal deelnemers, en kan dus ook bij u op locatie worden georganiseerd. Na afloop van een cursus wordt meestal een deelname certificaat uitgereikt.